bub

Bana 14/32 avstängd!

Postat i Nyheter - 29 juni, 2012

Från  den 30 juni stänger Borlänge sin asfaltbana, 14/32, först för dragracing och sen för omasfaltering. Det innebär att tornet, den kontrollerade luften, banljus och inflygningshjälpmedel inte är  i bruk tills arbetet är klart. När detta inträffar är till stor del beroende på väder, men beräknas till ca 3-5 veckor. Aktuell info finns som vanligt i Notam.

Det är alltså bara grässtråket 12/30 som är öppet och där kan det bli trångt i trafikvarvet (segelflygplan har företräde!) och på stråket då många ska samsas där så sänd blint till Borlänge Radio på 127,300 Mhz och var tydlig med att ange dina intentioner. Undvik att bullra över husen närmast flygplatsen.

Om du är osäker kan du söka info på klubbens telefon eller nån i styrelsen som du hittar under ”flygklubben”. Vi försöker så gott vi kan hjälpa till med bensin av typerna Avgas 100LL och Mogas (endast kontant betalning). Och som vanligt är det ingen landningsavgift på grässtråket.

Kommentarerna är låsta.