bub

Lär dig flyga!

Postat i Nyheter - 11 augusti, 2012

Borlänge Flygklubb har precis startat teorikurser för motorflyg- och ultralättcertifikat i samarbete med Tuna Aero. Om du är nyfiken på att lära dig flyga, skriv ett meddelande snarast (klicka på e-post eller kontaktformulär) så får du mer info.

Du får börja segelflyga det år du fyller 15 och kan börja flyga motor och ultralätt från 16 år. Den huvudsakliga praktiska flygutbildningen sker under den varma tiden under 2013, men vi flyger även under vintern.

 

Du kan även besöka oss på Dala Airport (karta). Säkrast är det folk på flygklubben på helgerna vid vackert väder.

 

Välkommen att höra av dig!

3 kommentarer


 1. Peter Goodfellow

  Jag skulle vilja ha information om att ta flygcertifikat/motor.
  Kunde inte delta på info mötet den 30/8 tyvärr och hoppas kunna komma i kontakt med någon jag kan träffa för att få reda på mer om tider/kostnader mm.

  mvh/PG


  • Marcus

   Hej! Jag har vidarebefordrat ditt meddelande till TunaAero. Så de borde höra av sig på mailen inom kort.
   /Marcus


 2. Johan

  Lärde mig flyga i Borlänge, dels är själva utbildningen rolig och sedan när man har sitt cert är det så underbart att ge sig ut på en kvällstur när andan faller på eller ännu roligare är det att göra långflygningar till andra delar av landet. Både Eurostaren och Cessnan är fina maskiner på crosscountry flygningar. Inget annat ger lika stor frihet som ett flygcert.