Presentkort

Ge bort en upplevelse!

Ett presentkort är en utmärkt upplevelsepresent! I och med att det finns olika typer av flygning brukar det även finnas något som passar alla.

Segelflyg

En presentkortsflygning kan du köpa för svensexan, möhippan, födelsedagen eller bara för att njuta själv. Du flyger i ett tvåsitsigt segelflygplan med en flyglärare som också låter dig prova på att styra flygplanet. Ni bogseras upp till ca 1200 meters höjd och beroende på väder – är i luften mellan 25 och 45 minuter.

Pris: 1 500 kr

Presentkort köpes på Borlänge Turistbyrå i centrum. Öppettider och telefonnummer hittar du på https://www.visitdalarna.se/.

Efter att ni har köpt ett presentkort kan ni boka eran flygning här–> Bokning

Motorflyg

Vi vet – det kan vara svårt att hitta på en lämplig present till en jubilar som redan tycks ha det mesta. Låt oss föreslå ett presentkort på en flygtur över hembygden med en av våra flyglärare! Flygningen utgår normalt från Borlänge flygplats, men kan också ske från något annat flygfält i närheten.

Läs mer och beställ presentkort på www.tunaaero.se som bedriver utbildning med klubbens motorflygplan.

UL-flyg

UL-A (Trike)

I en Trike flyger du helt öppet. Påklädd varma och vindtäta kläder samt hjälm och radiolurar placeras du bakom en rutinerad flyglärare i flygmaskinen. Flygturen efterföljs säkerligen med en fika på klubbverandan. För en upplevelse att minnas, ta en flygtur i Triken!

Pris: 800 kr

Kontakta UL-flyglärare
Robin Fjellström, tel. 070-548 13 81.

UL-B

UL-B är en flygklass som består av mindre roderstyrda motorflygplan med en maximal startvikt på 450 kilo. Det är en av de flyggrenar som är på snabbast frammarsch inom allmänflyget i Sverige. I vår UL-B flyger du snabbt, enkelt, bekvämt och med perfekt sikt.

Presentkortet gäller för en prova-på-flygning som innefattar information om bland annat vår utbildning. Givetvis är vi beroende av vädret vid genomförande av flygningar. Normalt utgår vi från Dala Airport, men vi kan även utgå från någon närliggande flygplats.

Pris 1500: –

Kontakta UL-flyglärare

Anders Lidén, tel 0243-228 218 eller 073-58 44 991
Robin Fjellström, tel. 070-548 13 81